Motorrijles

MOTORRIJLESSEN IN DEN HAAG EN OMSTREKEN

Een motorrijbewijs is vrijheid!

Altijd al willen leren hoe je motor kunt rijden? Dan is dit het moment. Een motorrijschool die aan al jouw verwachtingen voldoet en jou helpt om snel en effectief jouw motorrijbewijs te halen? Dan is  Motorrijschool GUL de motorrijschool waar jij naar op zoek bent!

Anders dan bij andere motorrijscholen

De aanpak die wij bij Gul motorrijlessen in Den Haag gebruiken innovatief te noemen. De mtorrijlessen worden namelijk compleet afgestemd op de behoefte van onze cursisten. Je kunt je afvragen: is een motorrijschool zelf niet beter in het inschatten van hoe motorrijlessen het beste ingedeeld kunnen worden? Je hebt daarin gedeeltelijk gelijk. Daarom wordt het traject van rijlessen bij ons ook opgezet in overleg met jou en een van onze ervaringsdeskundigen.motorrijlessen den haag

Motorrijlessen in Den Haag: geheel op jou afgestemd!

Wat een veelvoorkomend kwaaltje in de rijopleidingswereld is, is dat deze trajecten echter worden opgezet vanuit het oogpunt van de rijschool. Waardoor de rijlessen afgestemd worden op hun planning en niet op de ontwikkeling van de cursist. Bij Motorrijschool Gul in Den Haag staat alles in het teken van de cursist, zodat er aan de hand van kwalitatief goede rijlessen een traject van motorrijlessen doorlopen wordt, waarmee je jouw motorrijbewijs op een zo efficiënt mogelijke – en dus gunstige – manier zal behalen. Motorrijlessen in Den Haag: geheel op jou afgestemd!

 

 

 

De motorrijlessen die je in Den Haag bij motorrijschool Gul zou gaan volgen zijn dus niet rechttoe rechtaan rijlessen. Het is altijd aan te raden om in de basis een proefles te nemen. Op basis hiervan wordt samen met een van de experts van Rijschool Gul bepaald wat de beste opties voor jou zijn. Er zijn een aantal zaken die je na die eerste proefles kunt concluderen en ook onze instructeur heeft een eerste indruk gekregen op basis waarvan er de volgende zaken besloten kunnen worden:

  • Wie de instructeur wordt die jouw motorrijlessen doorloopt;
  • Hoe lang de rijlessen per stuk duren;
  • Hoe het gehele traject eruit ziet, dus welke dagen en voor hoe lang tot het examen.

Motorrijlessen in Den Haag op het EIGEN PRIVE OEFENTERREIN!

Uit onze ervaring is gebleken dat cursisten veel sneller zaken oppikken wanneer ze op hun gemak aan het rijlessen zijn. Daarnaast rijd je op ons eigen AVB terrein in Den Haag op de nieuwste motoren, wat de omgeving optimaal afstemt om snel zaken op te pikken. Dit draagt bij aan het snel behalen van jouw motorrijbewijs. De duur van de rijles varieert natuurlijk ook per persoon. De ene cursist zit er na 1 uur lessen wel doorheen, waar een ander pas na 1,5 uur rijlessen pas op stoom komt. Je hebt bij Rijschool Gul in Den Haag in elk geval de vrijheid om de inhoud en de planning van deze motorrijlessen helemaal naar jouw hand te zetten.

Snel en goedkoop motorrijbewijs halen!

Goedkope motorrijlessen!
Motorrijschool Gul biedt niet alleen motorrijlessen in Den Haag, maar is ook werkzaam in onder andere: Motorrijles in Delft, Motorrijles in Zoetermeer, Motorrijles in het heel Westland, Motorrijles in Wassenaar, Motorrijles in Den Haag

motorrijbewijs den haag

 

 

 

Waarom Motorrijlessen bij GUL?

  • Eigen AVB oefenterrein: Op dit oefenterrein voor voertuigbeheersing kan iedere cursist optimaal de fijne kneepjes van het vak leren, zonder dat er heen en weer gereden hoeft te worden richting de motorrijschool.
  • 4-daagse AVB cursus: Het is bij mogelijk om in slechts enkele dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. In slechts 4 dagen word jij volledig voorbereid!
  • Kledingruimte: Wij zorgen dat al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden.
  • Garantiepakketten: Wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Hierdoor krijg je een gratis herexamen t.w.v €250, – wanneer je zak. Dit wordt al vergoed bij 4 blokuren.
  • Slagingspercentage van 85%!

 

 

 

 

BEL MIJ TERUG

Naam

E-mail

Telefoon

Ik wil meer info over


Door dit formulier in te dienen, creëert u een terug bel verzoek en nemen wij binnen 24 uur contact met u op.
LESMOMENTEN
Zondag 08:30 - 21:00
Maandag 08:30 - 21:00
Dinsdag 08:30 - 21:00
Woensdag 08:30 - 21:00
Donderdag 08:30 - 21:00
Vrijdag 08:30 - 21:00
Zaterdag 08:30 - 21:00
Begin vandaag nog met jouw motorrijbewijs!
06 421 666 74