De Beste & Voordeligste motorrijschool in Den Haag!

 

Motorrijlessen in Den Haag Op Eigen Oefenterrein UNIEK!
Geen gedoe met AVB lessen op de openbare weg.

 

 

 

 

 

MOTORRIJBEWIJS

Voor uw A1, A2 of A motorijbewijs kunt u terecht bij onze motorrijschool.

FLEXABILITEIT

We lessen ook op zaterdagen, zondagen en in de avonden.  

EIGEN AVB OEFENTERREIN

Stap direct op de motor zonder eerst een half uur te rijden naar een parkeerplaats.

HEEFT U FAALANGST?

Geen probleem, wij bieden u speciale faalangst lessen (zonder extra kosten).

SLAGINGSPERCENTAGE

Motorrijschool GUL heeft een slagingspercentage van maar liefst 85%.

NIEUWSTE MOTOREN

Wij rijden alleen op de nieuwste motoren van Kawasaki en Honda met weinig km.

 

 

 

motorrijbeijshalen_denhaag

 

SUPER GOEDKOOP JE MOTOR BIJZONDERE VERRICHTINGEN HALEN


Wij beschikken over een eigen oefenterrein wat het oefenen van je bijzondere verrichtingen wel zo veilig maakt dan gewoon op de openbare weg. We beginnen stap voor stap en zullen altijd eerst de oefening demonstreren. Als je een aantal oefeningen redelijk 
beheerst zetten we een parcours uit d.m.v. pionnen zodat je alle bijzondere verrichtingen veelvuldig kunt oefenen.

 

Deze methode is snel en effectief wat tot gevolg heeft tot minder aantal motorrijlessen dan bij een andere rijschool. Van onze motorspecialisten krijg je via de portofoon instructies en aanwijzingen voor verbetering van elke oefening.

motorrijlessen in den haag

Motorrijlessen in Den Haag bij Gul:

  • Eigen AVB oefenterrein: Op dit oefenterrein voor voertuigbeheersing kan iedere cursist optimaal de fijne kneepjes van het vak leren, zonder dat er heen en weer gereden hoeft te worden richting de motorrijschool.
  • 4-daagse AVB cursus: Het is bij mogelijk om in slechts enkele dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. In slechts 4 dagen word jij volledig voorbereid!
  • Kledingruimte: Wij zorgen dat al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden.
  • Garantiepakketten: Wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Hierdoor krijg je een gratis herexamen t.w.v €250, – wanneer je zak. Dit wordt al vergoed bij 4 blokuren.
  • Slagingspercentage van 85%!

motorrijlessen den haag

Motorrijles?

Heb je vragen? 

Heb je vragen over onze rijlessen of wil je meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 42166674. Je zal dan direct in contact komen met één van onze instructeurs.

Motorrijlessen in Den Haag

MOTORRIJLES DEN HAAG

Een motorrijbewijs is vrijheid!  Altijd al willen leren hoe je motor kunt rijden? Dan is dit het moment. Jouw motorrijlessen volg je bij dé motorrijschool van Den Haag en omgeving! Een motorrijschool die aan al jouw verwachtingen voldoet en jou helpt om snel en effectief jouw motorrijbewijs te halen? Dan is Motorrijschool Gul de motorrijschool waar jij naar op zoek bent!

GUL Motorrijschool Den Haag  biedt niet alleen motorrijlessen in Den Haag, maar autorijlessen.

Anders dan bij andere motorrijscholen in Den Haag

De aanpak die wij bij Gul Motorrijschool  in Den Haag gebruiken innovatief te noemen. De rijlessen worden namelijk compleet afgestemd op de behoefte van onze cursisten. Je kunt je afvragen: is een motorrijschool zelf niet beter in het inschatten van hoe rijlessen het beste ingedeeld kunnen worden? Je hebt daarin gedeeltelijk gelijk en daarom wordt het traject van motorrijlessen bij ons ook opgezet in overleg met jou en een van onze ervaringsdeskundigen.

Kwalitatief Goede motorrijlessen in Den Haag

Wat een veelvoorkomend kwaaltje in de rijopleidingswereld is, is dat deze trajecten echter worden opgezet vanuit het oogpunt van de rijschool, waardoor de motorrijlessen afgestemd worden op hun planning en niet op de ontwikkeling van de cursist. Bij Gul Motorrijschool in Den Haag staat alles in het teken van de cursist, zodat er aan de hand van kwalitatief goede rijlessen een traject van motorrijlessen doorlopen wordt, waarmee je jouw motorrijbewijs op een zo efficiënt mogelijke – en dus gunstige – manier zal behalen. Motorrijlessen in Den Haag: geheel op jou afgestemd!

Motorrijlessen in Den Haag: geheel op jou afgestemd!

De motorrijlessen die je in Den Haag bij motorrijschool Gul zou gaan volgen zijn dus niet rechttoe rechtaan rijlessen. Het is altijd aan te raden om in de basis een proefles te nemen. Op basis hiervan wordt samen met een van de experts van Rijschool Gul bepaald wat de beste opties voor jou zijn. Er zijn een aantal zaken die je na die eerste proefles kunt concluderen en ook onze instructeur heeft een eerste indruk gekregen op basis waarvan er de volgende zaken besloten kunnen worden:

  • Wie de instructeur wordt die jouw motorrijlessen doorloopt;
  • Hoe lang de rijlessen per stuk duren;
  • Hoe het gehele traject eruit ziet, dus welke dagen en voor hoe lang tot het examen.

Zoals gezegd, is onze rijschool uit Den Haag zowel een autorijschool als een motorrijschool. Daarbij bieden wij automaat rijlessen én theoriecursussen. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij onze rijschool in Den Haag? Neem gerust contact met ons op. Gul Rijschool Den Haag is niet alleen actief als motorrijschool en autorijschool in Den Haag; ook kun je rijlessen volgen in de rest van de regio, zoals Zoetermeer, Voorburg, Rijswijk, Delft, Leidschendam en héél het Westland!

Meer weten over het behalen van uw motorrijbewijs in Den Haag of van Motorrijlessen in Den Haag? Kijk dan naar onze nieuw blogs hierover.

Motorrijbewijs halen in Den haag

Motorrijles Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Rijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag

 

 

 

BEL MIJ TERUG

Naam

E-mail

Telefoon

Ik wil meer info over


Door dit formulier in te dienen, creëert u een terug bel verzoek en nemen wij binnen 24 uur contact met u op.